onsdag 9 februari 2011

WebOS-baserade Veer, Pre 3 och styrplattan läckt ut på HP: s webbplats, troligen till försäljning idag

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/09/webos-based-veer-pre-3-and-touchpad-leaked-on-hps-site-likely/:
Whoa, Nelly! Med HP: s mycket bjudet presskonferens bara några timmar från att påbörja ser det ut som om nätet admins testar vattnet med vad som är på väg att gå ner. På HP: s Hem och hemmakontoret shopping sida, det finns en drop-down under "erbjudanden och erbjudanden" som helt klart visar outfit planerade triumvirat: HP Veer (en HP ingav ett varumärke för redan i december), Pre 3 och styrplattan . Dessa är tänkt att väcka webOS i "S, M och L" varianter, men det är oklart om Veer eller Pre 3 kommer att vara det minsta. HP har lyckats Ryck teaser från sin amerikanska portal, även om det fortfarande ser levande internationellt. Det finns ingen garanti för att något av detta kommer att leverera ett ögonblick ut på allvar, varför listan ut ungefär så här om alla tre inte skulle finnas till försäljning av solnedgången? Här är hoppas!

Fortsätt läsa WebOS-baserade Veer, Pre 3 och styrplattan läckt ut på HP: s webbplats, troligen till försäljning idag

WebOS-baserade Veer, Pre 3 och styrplattan läckt ut på HP: s webbplats, troligen till försäljning idag ursprungligen visades på Engadget , ons, februari 9, 2011 11:58:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa HP | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar