onsdag 9 februari 2011

Marvel Versus Fighting Pad har mikrobrytare tummen pad, art direction artighet av en 12-årig pojke

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/09/marvel-versus-fighting-pad-features-micro-switch-thumb-pad-art/:
PDP, känd i spel Biz för allt från PlayStation Flytta tillbehör till hjärtformade gitarr-ish (och grälla) styrenheter , har verkligen gjort allt stannar med sin senaste. Marvel Versus Fighting Pad är ett trådbundet joypad att sport mikro-växlar för styrspaken och sex framsidan knappar, vilket är vad du får på de flesta arkad konsoler (och vad du inte får på billigare styrenheter, så teoretiskt bör detta vara ganska trevligt). Finns den 14 februari detta bad boy kommer du tillbaka $ 40. Just nu bara en Xbox 360-modell är planerad, men om det säljer bra kommer de också att föra den till PS3. Och ja, det är en panel från en verklig Marvel comic slathered hela saken. PR, video efter rasten.

Fortsätt läsa Marvel Versus Fighting Pad har mikrobrytare tummen pad, art direction artighet av en 12-årig pojke

Marvel Versus Fighting Pad har mikrobrytare tummen pad, art direction artighet av en 12-årig pojke som ursprungligen visades på Engadget , ons, februari 9, 2011 03:53:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Joystiq | källa PDP | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar