onsdag 9 februari 2011

Palm styrplattan läckt: 1,5 pounds, 13mm tjock, och bara ögonblick från officiella

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/09/palm-touchpad-leaked-1-5-pounds-13mm-thick-and-just-moments-f/:

Enligt PreCentral, Palms kommande tablett - som vi misstänker kommer officiellt att avslöjas på bara några timmar - ska döpas till styrplattan. De kunde smyga in och höra några detaljer under evenemanget förberedelse sessionen, så att de kan bekräfta att det kommer att väga 1.5 pounds och 13mm tjock åtgärd (precis som vi hade hört ). Om dessa siffror låter bekant beror det på en spirande start i Cupertino råkar vara så att en skiffer som anpassar exakt dem mycket specifikationer. Håll det låst här för vår förestående liveblog - vi ska ge dig det slag för slag som det går ner idag i San Francisco.

Uppdatering: Robert Scoble verkar ha släppa loss lite information också, som bekräftar att en 10-tums skiffer är verkligen på Docket, liksom "den minsta lilla telefonen" har någonsin sett. Och innan du tycker det är en positiv egenskap, nämner han också att det är för små för att tas på allvar, och definitivt inte som "en konkurrent för iPhone eller Android." Aj. Antar att vi får se för oss som dagen utvecklas.

Palm styrplattan läckt: 1,5 pounds, 13mm tjock, och bara ögonblick från officiella ursprungligen visades på Engadget , ons, 9 februari 2011 11:39:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa PreCentral | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar