onsdag 9 februari 2011

HP Touchstone tech nu kan du peka på två enheter tillsammans för att byta en webbadress

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/09/hp-touchstone-tech-now-lets-you-tap-two-devices-together-to-swap/:
Så, är HP utvidgning " Touchstone "att betyda mer än" att tunga, sneda magnet sak som min före alltid glider upp från. " Till att börja med har styrplattan en prövosten Charging Dock - det är inte magnetisk, men åtminstone att du inte behöver oroa sig för att koppla sak, och det är särskilt lämpade att arbeta med ett tangentbord. Men det är inte den riktiga magin. HP har aktiverat sina tre nya webOS-enheter (The TouchPad , Veer , och Pre 3 ) för att kommunicera över Touchstone. Du placerar helt enkelt telefonen ovanpå TouchPad, enligt bilden och vad du än tittar på telefonen dyker upp i tabletten webbläsare. Vi är inte säkra på hur detta fungerar i båda riktningarna, men HP nämner båda scenarierna, så förhoppningsvis bör det inte vara så svårt att konfigurera URL komma från tabletten och landa på telefonen. Naturligtvis bör det finnas mycket mer "kontinuerlig Client"-stil användningsområden för denna teknik i framtiden, men vi skulle säga att trycka URL är en bra början.

HP Touchstone tech nu kan du peka på två enheter tillsammans för att byta en URL som ursprungligen dök upp på Engadget , ons, 9 februari 2011 14:12:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa HP | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar