onsdag 9 februari 2011

Flash Player 10,2 skjul beta etikett, förbättrar effektiviteten med Stage Videouppspelning

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/09/flash-player-10-2-sheds-beta-label-improves-efficiency-with-sta/:
Skulle du vara en av de (vettiga) människor som inte använder programmet förrän alla de grekiska bokstäverna avlägsnas från sitt namn, vi har några glada nyheter till dig. Adobes Flash Player 10,2 har just lämnat beta-testning och är nu tillgänglig för nedladdning till Windows, Mac och Linux-datorer. Dess största nyhet är scenen Video API, som lovar att kraftigt minska processorn belastningen av att spela upp högupplöst video. Det kommer att behöva aktiveras av innehåll som tillhandahåller sajter som YouTube, Vimeo och Brightcove - varav alla är redan på jobbet - men när det är gjort, säger Adobe 1080p uppspelning kommer att kosta dig inte mer än 15 procent av din CPU cykler. Andra nya tillägg inkluderar en enda monitor Helskärmsläge för multi-display riggar, så att du max ut en Flash-video på en panel och samtidigt hålla de andra fria, IE9 acceleration stöd för hårdvara, och några fiffiga delpixel textrendering förbättringar att göra vår webb liv marginellt trevligare att titta på. Hit källan för att få din nedladdning på.

Fortsätt läsa Flash Player 10,2 skjul beta etikett, förbättrar effektiviteten med Stage Videouppspelning

Flash Player 10,2 skjul beta etikett, förbättrar effektiviteten med Stage Videouppspelning ursprungligen visades på Engadget , ons, 9 februari 2011 06:15:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Hämta Squad | källa Adobe | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar