onsdag 9 februari 2011

MetroPCS LTE Samsung Galaxy Skäm tillgängliga här veckan, vi går praktisk

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/09/metropcs-lte-samsung-galaxy-indulge-available-this-week-for-399/:
Som ni kanske har samlats in från liten läcka i natt , Samsungs MetroPCS LTE telefon kallas inte Forte som vi kan ha tidigare trott, men resten av den information vi har hört om telefonen för de senaste veckorna (tack du, FCC och Flickr ) var! ganska död på. Det officiella namnet är Galaxy hänge sig åt, den 3,5-tums, Android 2,2 smartphone är inte lika bra spec'd som resten av galaxen S line-up - främst den inte har att bedövning 4-tums AMOLED-skärm (TFT LCD här, gott folk) - men det rymmer en 1GHz Samsung Hummingbird processor, 3 megapixel kamera, 1500mAh batteri, och några snabba LTE hastigheter. När det gäller den senare kommer det reglaget vara naturligt bakåtkompatibel med MetroPCS "CDMA-nät och transportören kommer att erbjuda två månatliga planer, som båda ingår obegränsad samtalstid och sms - $ 50 plan köper du 1 GB data och $ 60 version alla det gigabyte du kan äta. Kombinera en av de med $ 399 sans-contract-priset för själva telefonen och det är inte en dålig affär.

Som sagt, jämfört med de andra LTE eller bara allmänt 4G -telefoner vi sett på senare Skäm känns ganska billigt. Låt dig inte luras av dess tämligen Epic 4G ser ut - det känns bara alltför plast i handen (det gör dessa plast gnisslande ljud) och tangentbordet kan bara inte jämföra med Epics något förhöjd nycklar. Men vad den saknar i styvhet det gör upp i hastighet - vi konsekvent fick 3.1Mbps ned och 3.3Mbps upp runt Manhattan och såg det lastplatser och program snabbare än våra Droid 2 Global. På programmet slut, det finns inte många överraskningar - det går Samsungs TouchWiz 3,0 och kommer med några av MetroPCS "förinstallerade program, däribland en Iron Man 2 app som faktiskt omfattar hela filmen. Vi är inte säker på att du vill titta på hela saken på HVGA skärmen, men det är alltid ett alternativ om du väljer att, du vet, njuta. (Tyvärr fick vi!) Handenheten kommer att slå hyllor (eller webbplatser) senare i veckan gör det till den första tillgängliga LTE smartphone i USA - men under tiden träffade paus för hela pressmeddelandet och en kort händer -på video.

Fortsätt läsa MetroPCS LTE Samsung Galaxy Skäm tillgängliga här veckan, vi går praktisk

MetroPCS LTE Samsung Galaxy Skäm tillgängliga här veckan, vi går praktisk ursprungligen dök upp på Engadget , ons, 9 februari 2011 08:00:00 EDT. Vänligen se vår

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar