onsdag 9 februari 2011

Punkt-nivå RFID får stöd från stora återförsäljare, låt alla dina inköp

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/09/item-level-rfids-get-support-from-big-retailers-track-your-ever/:
Toaletter , kor och tyskar har alla blivit utmanad av RFID , men enligt en ny studie, det är skor och mode att topp efterfrågan på radio-aktiverade spårning. I en rapport som släpptes igår, säger ABI Research mer än tre fjärdedelar av en miljard RFID-taggar kommer att användas i globala kläder marknader under 2011, med återförsäljare som Walmart, Macy's, och JC Penney vägen. Punkt-nivå spårning är inte ny - i själva verket vi såg något liknande under 2006 - men med artister som Walmart ombord , är den förväntade att växa så mycket som 60 procent under de kommande tre åren. I studien föreslås inventering och säkerhet som drivande faktorer i antagandet av RFID, men vi har våra misstankar. Och ändå, vi vill inte att någon ska veta hur mycket vi spenderar på att Material Girl leopardmönster axelryckning - inte ens en maskin.

Punkt-nivå RFID får stöd från stora återförsäljare, låt alla dina köp som ursprungligen visades på Engadget , ons, 9 februari 2011 09:13:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink SlashGear | källa ABI Research | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar