lördag 26 februari 2011

ChaCha stämmer HTC för att komma telefon varumärkesintrång

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/02/26/chacha-sues-htc-for-facebook-phone-trademark-infringement/:
Facebook telefon rykten var att skaka i ganska stund , HTC svarade då en fråga som till synes ingen bad genom att leverera till världen en telefon med en särskild Facebook-knappen ... den ChaCha . I vad som endast kan anses vara ett lyckokast för hela mänskligheten, taiwanesiska handenheten maker har fått tillfälle att ändra sitt namn tabbe artighet av en varumärkesintrång kostym som väckts av ChaCha Inc. Detta bolag varumärkesskyddade sitt namn och logotyp under 2007 för sin text och röst Internet söktjänster motor och är (rättmätigt) missnöjda med HTC: s val av namn för sin Facebook-fokuserade luren. ChaCha inte vill mobila användare tror att det stödde telefon, och med tanke på att bolagets bröd och smör som tillhandahåller mobila sök, verkar en sådan förvirring troligt. ChaCha frågar efter pengar skadestånd och ett permanent förbud att förhindra att telefonen från att gå till marknaden med sina namn. Det är bara bra med oss - om bara domstolarna kunde meddela ett förbud för att ta bort att Facebook-knappen.

ChaCha stämmer HTC för att komma telefon varumärkesintrång publicerades ursprungligen på Engadget , lör, 26 Feb 2011 15:37:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Phonescoop | källa Justia | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar