lördag 26 februari 2011

Intel Ek Trail Atom Z670 tabletter att komma fram till slutet av mars

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/02/25/intel-oak-trail-atom-z670-tablets-to-arrive-at-the-end-of-march/:
Intels tillbringat de senaste nio månaderna prepping sin Ek Trail kisel för att förbättra batteriets livslängd och prestanda Windows 7 tabletter , och kommer i slutet av nästa månad, bör vi äntligen har en del skiffer med den nya 1,5 GHz Atom Z670 krets. Medan Fudzilla har hört att tabletterna kommer att slå i den allmänna mars tidsramen, skarpsynta killar på Netbook Nyheter upptäckte den Fujitsu Stylistic Q550 pressmaterial om att den nya plattformen kommer att starta den 30 mars 2011. Det verkar linje med vad vi har hört om tidpunkt, eftersom såväl Oak Trail-drivna Samsung Skjutdörrar PC 7 och MSI WindPad 100W tillkännagavs med mars tillgänglighet. Chansen är vi får höra mer om det hela på CeBIT nästa vecka, men ärligt talat, på denna punkt vi är bara riktigt sugen på att få ett av dessa i våra händer för att se vad Chipzilla verkligen förbättrade.

Intel Ek Trail Atom Z670 tabletter att komma fram till slutet av mars som ursprungligen dök upp på Engadget på Fri, 25 Feb 2011 18:43:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa NetbookNews , Fudzilla | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar