lördag 26 februari 2011

HTC Droid Incredible 2 visar upp i Verizons system

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/02/26/htc-droid-incredible-2-shows-up-in-verizons-system/:
Tja, titta vad vi har här! Ser att HTC bara införde den Incredible S - en värld telefon endast tillgänglig i Storbritannien - det var bara en tidsfråga innan telefonen träffade Stateside. En betrodd tipsaren hit bara oss med skärmdumpar av Verizons internals innehåller en anordning dubbad HTC ADR6350. Den andra skärmdump har under en notering för HTC63503 med en beskrivning av "INCRD2." Att sätta ihop två och två, skulle vi säga med stor tillförsikt att Incredible 2 kommer till Verizon inom en snar framtid - och vi skulle definitivt inte bli förvånad om det hade något att göra med att "knapplösa" sköt vi såg en tag sedan. Håll ögonen öppna när vi försöka gräva fram mer information ... och under tiden, kika andra skärmdumpen efter paus!

Fortsätt läsa HTC Droid Incredible 2 visar upp i Verizons system

HTC Droid Incredible 2 visar upp i Verizons system publicerades ursprungligen på Engadget , lör, 26 Feb 2011 05:01:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar