lördag 26 februari 2011

Sprint HTC kommer med Windows Phone 7 kopiera och klistra in första hands-on!

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/02/25/sprint-htc-arrive-with-windows-phone-7-copy-and-paste-first-hand/:
HTC tog också längs en Sprint-märkt Anländ till vår San Francisco läsare meetup, och medan vi redan är bekant med det här Windows Phone 7 reglaget från vår tid med HTC 7 Pro det är ändå trevligt att se en CDMA WP7 enhet i köttet. Oh, och tangentbordet är ganska fantastiskt - inte bara känns bra, men speciellt nummer raden ensam är skäl för tangentbord fans att ge denna sak en titt. Den bästa delen? Demoversionen enhet laddad upp med Windows Phone 7 kopiera och klistra uppdatera , vilket är första gången vi har sett det i det vilda. Systemet fungerade bra, men vi har märkt att du när du klistrar in från klippbordet din text är borta, så du kan inte flera pasta. Det är lite udda - vi har en video upp inom kort.

Sprint HTC kommer med Windows Phone 7 kopiera och klistra in första hands-on! ursprungligen visades på Engadget på Fri, 25 Feb 2011 20:41:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar