lördag 26 februari 2011

Visual Voicemail dras från Android Market, Google anklagas för att dra en Apple "

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/02/25/visual-voicemail-pulled-from-android-market-google-accused-of/:
Visual Voicemail från Android Market för eventuella betalning kränkningar, anklagade Google för "drar en Apple"
Ser ut som Apple är inte det enda som vill se till att app betalningar håller på att springa genom lämpliga kanaler . Den Visual Voicemail app, som har laddats ner ungefär en miljon gånger (bokstavligen), har just dragits från Android Market . När utvecklare på PhoneFusion ställde rimliga frågan: "varför", de var helt enkelt direkt till avsnitt 3.3 i Android Market distributionsavtal för utvecklare:
Om du vill ta ut avgifter efter provperioden går ut måste du samla alla avgifter för den fullständiga versionen av produkten genom Betalning processorn på marknaden ... Alla avgifter tas emot av utvecklare för produkter som distribueras via marknaden måste bearbetas av marknadens betalningsbehandlare.
Tjänsten gör det möjligt för användare att köpa premium-funktioner via bolagets hemsida, något som många andra apps göra och det är verkligen inte ny för Visual Voicemail. Vad är nästa steg återstår att se, men tyvärr Google säger PhoneFusion måste förelägga den app med ett nytt namn - att förlora alla de positiva recensioner det plågats upp. Knappast en idealisk lösning.

Visual Voicemail dras från Android Market, Google anklagas för att dra en Apple " som ursprungligen visades på Engadget på Fri, 25 Feb 2011 21:38:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa GigaOM | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar