lördag 26 februari 2011

Windows Phone: s nya användargränssnitt och Xbox-spel är mest spännande aspekterna av Microsoft handla, säger Nokia enkät

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/02/26/windows-phones-new-ui-and-xbox-games-are-most-exciting-aspects/:
På jakt efter feedback på sitt ödesdigra beslut att dumpa Symbian till förmån för Windows Phone , Nokia har lagt upp ovan omröstning på sin hemsida Konversationer kundbearbetning åsikter om vad användarna förväntar de flesta av New Deal. Det finns ingen enighet val, med tvetydighet av reaktioner som understryks av det faktum att "Andra" alternativet var modal svar, men av det givna kategorier, vände ett UI refresh och Xbox-relaterade Boons spelande sig bli viktigast. Inga överraskningar där, Symbian pekskärm UI brister välkända om medan Xbox stillaliggande har varit en av Microsofts stora säljargument för Windows Phone 7 sedan starten. Vi skulle bara be Nokia att vara snabb om att leverera på dessa saker - utgifter för länge i väntan läge kommer inte vara bra för vår hälsa.

Windows Phone: s nya användargränssnitt och Xbox-spel är mest spännande aspekterna av Microsoft handla, säger Nokia opinionsundersökning som ursprungligen visades på Engadget , lör, 26 Feb 2011 09:27:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink The Inquirer | källa Nokia Conversations | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar