lördag 26 februari 2011

Clash of the Titans uppföljaren kommer att bli ytterligare 2D-till-3D omvandling och Inception också?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/02/25/clash-of-the-titans-sequel-will-be-another-2d-to-3d-conversion/:
Efter ett dåligt svar på den första Clash of the Titans filmen och dess undermåliga 3D-effekter, artighet av en förhastad konvertering , skulle du tro att de aldrig skulle prova det igen, och du skulle vara fel. Direktör Jonathan Liebesman, utkommit i Battle: LA är helming uppföljare Wrath of the Titans och säger talades till att göra konverteringen igen (men skytte med det i åtanke, Piranha 3D-stil ) på den här flick av en serie demos inklusive, Christopher Nolans Inception . Detta är anmärkningsvärt både eftersom ingen 3D återutgivning har tillkännagivits för synskadade fängslande stiletter, utan också för att Nolan har själv föreslagit 3D skulle vara ett dåligt val på grund av nedtoning effekten av glasögon. Warner Bros bara kunde klara av att berätta Cinematical "Vid denna tid, planer för Inception 3D kan inte bekräftas," lämnar möjligheten till återvändande vid sidan Star Wars , Titanic och andra att vrida sig i vinden för nu.

Clash of the Titans uppföljaren kommer att bli ytterligare 2D-till-3D omvandling och Inception också? ursprungligen visades på Engadget på Fri, 25 Feb 2011 20:23:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Blu-ray.com | källa MovieFone , MovieWeb | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar