lördag 26 februari 2011

Netflix: 30 procent av Watch Omedelbart titlar subbed med fler på väg, samt Xbox & Roku stöd

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/02/25/netflix-30-percent-of-watch-instantly-titles-subbed-with-more-o/:
Det har varit en långsam stigning sedan Netflix först meddelade att det var att lägga dold textning till PC och Mac i början av 2010, men dagens blogginlägg anger dess uppgick till 30% av tillgängliga titlar. Hittills plattformar på andra översynen av strömmande gränssnitt som PS3, Boxee Box, Google TV och Nintendo Wii stödja frivillig bildtexter medan Xbox 360 och Roku spelare bör "senare i år." Naturligtvis, medan per-episod räkna är betydligt högre, det är fortfarande bara ett par hundra av Netflix's tillgängliga serier och döva / hörselskadade användare möter problem som att ha några subbed episoder medan andra inte är det. Netflix nya sida bryta ut stöds titlar bör hjälpa, medan NC-mac-ASL: s blogg eller InstantWatcher.com också kan utgöra ett filter. Planen är tydligen att ha undertexter på 80% av innehållet i slutet av året och här är hoppas den kommer till 100% snart - gör våra spetsfundigheter över 5,1 surroundljud verkar slags triviala inte det? (Men, medan vi är inne på ämnet, Netflix, var är 5,1 på icke-PS3 kunder?)

Netflix: 30 procent av Watch Omedelbart titlar subbed med fler på väg, samt Xbox & Roku stöd som ursprungligen visades på Engadget på Fri, 25 Feb 2011 18:16:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink HackingNetflix | källa Netflix Blogg | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar