söndag 13 mars 2011

Amerikanska Prius V för att få gamla skolan batterier, japanska versionen för att få fancy Li-ion sådana

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/13/american-prius-v-to-get-old-school-batteries-japanese-version-t/:
Amerikanska Prius V för att få gamla skolan batterier, japanska versionen för att få fancy Li-ion sådana
Vi vill hellre se en mer intressant Prius innan vi ser en större, men det är den större som kommer först. Den högre Prius V som presenterades i Detroit sägs börja slå japanska utställningslokaler nästa månad med ett pris på 3.000.000 ¥ (ca $ 37.000) och förpackning en helt ny Li-ion batteri i golvet. Detta är annorlunda än den nickelmetallhydrid pack finns i nuvarande Prius, en mindre och lättare design som ger utrymme för en tredje stolsraden. När bilen träffar USA, men kommer vi att få en större uppsättning av celler som den i dagens Prius, vilket den amerikanska versionen kommer inte att ha sådana säten i ryggen. Irriterande? En liten, men den version vi kommer att få kommer också att finnas i Japan, där den kommer att sälja för nästan $ 10.000 lägre än Li-ion version. För tio Grand i besparingar vi skulle nog hoppa i baksätet också.

Amerikanska Prius V för att få gamla skolan batterier, japanska versionen för att få fancy Li-ion de ursprungligen dök upp på Engadget on Sun, 13 Mar 2011 06:06:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Autoblog | källa Automotive News | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar