söndag 13 mars 2011

YikeBike extender batteri ryggsäck håller dig rida i, hm, stil för sex miles

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/12/yikebike-extender-battery-backpack-keeps-you-riding-in-um-styl/:
Okej, så du kommer antagligen fortfarande ser ut som en cirkus björn på en penny-vitten när du hoppa på YikeBike , men med införandet av det nya extender batteri ryggsäck, behöver du inte stanna varje sex miles för att ladda upp. Du hörde rätt, är detta annars diskret ryggsäck faktiskt packa en andra YikeBike batteri, som kan anslutas direkt till hopfällbar cykel för att hålla dig rida för en annan sex miles - och om du gillar ridning högt på en liten cykel för långa avstånd, Det har plats för mer än en. Så gå galet, packa denna sak full av batterier och ut på vägarna, men om din keister börjar Smartin ", inte säga att vi inte varnade dig . Du kan få din YikeBike saft på för $ 229 vid källan länken nedan.

YikeBike extender batteri ryggsäck håller dig rida i, hm, stil för sex miles ursprungligen visades på Engadget , lör, 12 Mar 2011 23:59:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa YikeBike | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar