söndag 13 mars 2011

Vecka i Apple: förberedelse inför IPAD 2 angrepp

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/oenN8ckRMio/week-in-apple-prepare-for-the-ipad-2-onslaught.ars:

IPAD 2 officiellt lanserades i USA på fredag, så naturligt, den vecka som leder fram till lanseringen var idel buzz. Inte bara var där tidigt tala om IPAD 2 Detaljer, Ios 4,3 släpptes tidigt, vilket var GarageBand och iMovie för IPAD. Apple TV fick också en uppdatering som ger direktsänd sport till enheten, var Xcode 4 släppt på Mac App Store och mycket mer. Läs vidare om vår vecka Roundup:

Tidig IPAD 2 Prestanda: CPU-prestanda är i stort sett oförändrat : Tidigt riktmärken tyder IPAD 2: s allmänna utvecklingen inte kommer att vara ett stort steg över den ursprungliga IPAD, åtminstone fram till ca beslutsfattare kan lära sig att utnyttja den nya hårdvaran.

Apple släpper IOS 4,3 i förtid : Apple har lagt upp IOS 4,3 uppdateringen av någon iPhone IPAD, och IPAD användare touch på onsdagen. Förutom att iTunes Hemmadelning och möjligheten att strömma video via airplay, det har också förbättrats Safari prestanda och buggfixar.

Läs resten av artikeln ...

Läs kommentarer på denna post


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar