söndag 13 mars 2011

Weird Science samtal alltid glas, med undantag från den dåliga linjen

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/CtlqDBAGpVE/weird-science-always-calls-glass-except-from-the-foul-line.ars:

Du kan ta att till banken: Banken skott, i detta fall. Förutsatt att du är en 70 procent frikast som lanserar bollen från sju meter över marken med 3HZ i ryggen spinn. Det är utgångspunkten för en miljon simulerad basket skott som utvärderade den bästa metoden för att sätta bollen genom bågen. Om du inte är svävande i närheten av foul linje, bank skott verkar vara den metod som föredras. Simuleringarna gav också några råd om var på plankan för att placera skottet, vilket tyder på att det finns en vertikal linje mål just 3,326 inches bakom ryggstöd som kan hjälpa en tävlande att hitta en sweet spot.

Det är inte bara föräldrar att de inte lyssnar på: De galna australiensare. De rekryterade en uppsättning över 100 föräldrar att skrämma skiten ur sina barn genom kvittning av brandvarnaren medan barnen sov . Det var allt för en god sak, men, de fick reda på att om larmet gick för endast 30 sekunder, nästan 80 procent av barnen höll på att få sova, med risk för högre hos yngre barn. Även om förlängning av larm till fem minuter, men skulle bara förbättra situationen med cirka 10 procent. Den moraliska om du har barn? Kontrollera att larmet väcker dig, eftersom de inte tänker meddelande.

Läs resten av artikeln ...

Läs kommentarer på denna post


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar