söndag 13 mars 2011

IPAD 2 uppskattade fraktkostnader nu tre till fyra veckor, detaljhandel tillgänglighet hit och missa

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/13/ipad-2-shipping-estimates-now-three-to-four-weeks-retail-availa/:
Redan få din IPAD 2 ? Då anser dig lycklig, som alla försöker få en nu kommer troligen att kräva en hel del tålamod. Som ni kanske har märkt, är väntetider för online-beställningar har Apple smugit nu återigen från föregående två till tre veckor uppskatta att en lång tre till fyra veckor, även om saker och ting kanske inte riktigt så enkelt. Vissa folk rapporterar att de redan är emot sjöfart meddelanden även om de beräknade leveransdatumet var veckor bort, så Apple kan bara vara att vara alltför försiktig med sina beräkningar. Å andra sidan, det har också förekommit en del rapporter om Apple annullera beställningar för att vara "över gränsen" - även från folk som precis har beställt en IPAD - även om dessa verkar vara få och långt mellan just nu.

Kanske föga förvånande, är situationen ännu mer förvirrande i butiker (Apple eller något annat). Det finns många rapporter om butiker som säljs ut helt, och ännu fler av butiker som bara har fått vissa modeller (något vi har också sett första hand). Vad mer, verkar det som butiker i stort sett inte har kunnat ge folk en tydlig indikation om när nya aktier kommer att anlända, vilket föranledde vissa folk att rada upp varje morgon bara för att se om en ny sändning har kommit i (som på bilden ovan) . Naturligtvis, så långt problemen går, är detta förmodligen en att Apple inte har något emot att ha, även om det säkert verkar som det finns utrymme för förbättringar, innan den oundvikliga IPAD 3 lanseringen.

[Tack till alla som skickat detta i]

IPAD 2 uppskattade fraktkostnader nu tre till fyra veckor, detaljhandel tillgänglighet hit och missa ursprungligen visades på Engadget on Sun, 13 Mar 2011 15:33:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar