söndag 13 mars 2011

Hulu för Android kommer snart, avsedda för "väljer du" telefoner med Android 2.2?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/12/hulu-for-android-coming-soon-destined-for-select-phones-with/:
Sedan början av Flash på Android - ja, det var bara tio månader sedan - Google smartphone-användare har till stor del inte kan komma åt sina favoritprogram Hulu program på språng. På CES 2011, fick vi höra att Hulu verkligen skulle komma till Android , men inte när eller var. Idag är vi ett steg närmare svaret. En skarpsynta Engadget läsare fläckig denna bild på bolagets hemsida, föreställande en mycket ovanlig kombo: en bild av en Samsung Nexus S (som kommer med Android 2,3) och ett förslag att Hulu Plus snart kommer att finnas på en delmängd av enheter som kör Android 2,2. Vi kan inte säga vilka enheter riktigt ännu, men vi har hört den här låten innan , och misstänker Hulu kommer bara köras på telefoner som har DRM bakat in deras hårdvara . Nu sägs om att Google TV ?

[Tack, Raymond D.]

Hulu för Android kommer snart, avsedda för "väljer du" telefoner med Android 2.2? ursprungligen visades på Engadget , lör, 12 Mar 2011 22:10:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Hulu | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar