tisdag 22 mars 2011

Apple stämmer Amazon för App Store varumärkesintrång

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/21/apple-sues-amazon-for-app-store-trademark-infringement/:
Du var tvungen att veta det skulle komma. Apple, som redan är engagerad i en uppvärmd strid med Microsoft för att skydda sin " App Store "varumärke, har stämt Amazon för sin" missbrukar "av samma. Amazons Android Appstore tycks ha varit avsiktligt uppdraget att ett enda ord att differentiera sitt namn, men denna skillnad är inte tillräckligt för Apple, som har bett en California domstolen medger ett förhandsavgörande förebygga Amazon användning av monikern och be för ospecificerade skador. Apple hävdar att man nått ut till Amazon vid tre olika tillfällen ber den att byta namn på dess erbjudande nedladdning av mjukvara, men när den konfronteras med bristen på "omfattande svar," man beslöt att ta saker till domstol. Sin stora uppgift är oförändrat - som visar att begreppet App Store är något mer än en generisk deskriptor - och detta var en något oundvikligt flytta tanke Amazon val av namn. Den rättsliga manövrering, som alltid, fortsätter.

Apple stämmer Amazon för App Store varumärkesintrång publicerades ursprungligen på Engadget på måndag, 21 Mar 2011 20:54:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Bloomberg | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar