tisdag 22 mars 2011

Skyll valet 2010 för dina föräldrar att vara på Facebook, Twitter

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/21/blame-the-2010-elections-for-your-parents-being-on-facebook-twi/:
De flesta av de så kallade "Young Folks" skulle hävda att komma förlorade sin oskuld den dag som föräldrarna bjöds in att spela tillsammans, men det finns inget tvivel om att politiker skulle hålla häftigt. En färsk studie publicerad av antalet kalenderbitare på Pew Internet visar att över hälften (54 procent, om vi blir exakt) av vuxna "använt Internet för politiska ändamål i den sista cykeln, långt överträffar 2006 midterm tävlingen." Totalt 58 procent hoppade på nätet för politiska nyheter, medan en av fem (22 procent) som används Twitter eller ett socialt nätverk för "politiska syften" under 2010. Som helhet, svindlande 73 procent av online vuxna tog en del i åtminstone en av dessa verksamheter under 2010, och att döma av kraften i dessa nätverk i den senaste Mellanöstern / Afrika uppror , får vi intrycket att siffrorna endast kommer att stiger i valen framöver. Synd att du inte kan "Gilla" en politiker att ge dem din röst - har inte dessa vallokaler och andra lokaler insåg vad talet vi är i?

Fortsätt läsa Skyll valet 2010 för dina föräldrar att vara på Facebook, Twitter

Skyll valet 2010 för dina föräldrar att vara på Facebook, Twitter publicerades ursprungligen på Engadget på måndag, 21 Mar 2011 21:49:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Pew Internet | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar