tisdag 22 mars 2011

Dolby introducerar lättare, billigare 3D-glasögon för att bättre konkurrera med RealD och IMAX

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/22/dolby-introduces-lighter-cheaper-3d-glasses-to-better-compete-w/:
Dolby har arbetat på att få kostnaderna för dess 3D-glasögon ner sedan föra Infinitec shift-teknik färg till teatrar tillbaka i '07 och det kunde inte vänta på CinemaCon 2011 nästa vecka innan den tillkännagav de nya modellerna sett ovan. Dessa bör vänligen teater operatörer genom att vara billigare än de gamla - ner till $ 12 eller mindre per återanvändbara par från $ 17 Senaste året och $ 27,50 året dessförinnan - och förhoppningsvis cinemagoers genom att vara lättare, med en ny flerskiktade optisk film från 3M och omdesignade ram för att blockera störande ljus. Det finns också RFID-taggar för att hålla dem från att gå ut ur moviehouse, och det påstås passar över 98 procent av glasögon. Hittills RealD har lett marknaden med dess billigare glasögon, flera stilar och hem HDTV cross-kompatibilitet, medan IMAX är synonymt (oftast) med stora skärmar, men om teatrar börjar går ner att besparingar i form av lägre biljettpriser vi kan plocka en Dolby skärm bland de andra 3D-teatern konkurrens nästa gång vi iväg till teatern.

Fortsätt läsa Dolby introducerar lättare, billigare 3D-glasögon för att bättre konkurrera med RealD och IMAX

Dolby introducerar lättare, billigare 3D-glasögon för att bättre konkurrera med RealD och IMAX ursprungligen visades på Engadget on Tue, 22 Mar 2011 06:46:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink CrunchGear | källa Dolby | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar