tisdag 22 mars 2011

Samma låt, andra versen: Microsoft stämmer Barnes & Noble för Android's patentintrång

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/21/same-song-second-verse-microsoft-sues-barnes-and-noble-for-andro/:
Vi borde ha vetat detta kom när Microsoft gick efter Motorolas för Moto s förment patent-intrång Android-enheter, och nu Ballmer & Co har siktet inställt på Barnes & Noble, Foxconn och Inventec för att göra och sälja Nook Färg . Än en gång har Microsoft lämnat in både i ITC och västra distriktet i Washington federala domstolen hävdar att Android OS intrång i dess patent, men de aktuella patenten har krympt i antal från nio till fem den här gången. Påstått är Nook Color full av intrång bitar från dess flik som använder webbläsare och webb-dokument som tittar förmåga att dess text urval och boka textningsfunktioner. Microsoft har använt sig av rättstvister som ett nytt sätt att få betalt för sitt patent efter årslång licensiering förhandlingar med B & N bar lite frukt (till skillnad från de med HTC , som fick med Licensing Program). Så räkna detta som en annan tydlig signal till tillverkarna - Android på öppen källkod, men det är inte gratis.

Fortsätt läsa samma låt, andra versen: Microsoft stämmer Barnes & Noble för Android's patentintrång

Samma låt, andra versen: Microsoft stämmer Barnes & Noble för Android's patentintrång publicerades ursprungligen på Engadget på måndag, 21 Mar 2011 19:27:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar