tisdag 22 mars 2011

Sony Ericsson Xperia Spela Verizon hands-on (video)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/21/sony-ericsson-xperia-play-for-verizon-hands-on-video/:
Jo, vi visste det skulle komma , och ikväll på CTIA vi äntligen fick våra smutsiga små händer på Sony Ericssons Xperia Spela för Verizon. Det är ungefär vad vi förväntade oss: en Xperia Spela som är saknar ett SIM-slot men visar ett par Verizon tatueringar logotyper. Den framsidan kamera är fortfarande kvar på menyn, tillsammans med en god portion av Pepparkakor - Android 2.3.2, för att vara exakt. Konstigt, specialiserat skin vi såg under vår praktiska på MWC fanns ingenstans att hittas på Verizons modell, ersätts i stället med vad som verkar vara beståndet Pepparkakor användargränssnittet med vissa Sony Ericsson tapeter och widgets. Xperia Spela app var i full gång på demon telefoner, som kom förinstallerad med Ashphalt 6, Bruce Lee, Crash Bandicoot, Star bataljonen, Madden '11, och The Sims 3. Ta en titt på vårt galleri nedan, och peta dig förbi avbrottet för våra händer-på video.

Fortsätt läsa Sony Ericsson Xperia Spela Verizon hands-on (video)

Sony Ericsson Xperia Spela Verizon hands-on (video) som ursprungligen visades på Engadget på måndag, 21 Mar 2011 23:06:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar