tisdag 22 mars 2011

Verizon Wireless VD "inte intresserade" av att köpa Sprint, kommer inte slösa tid på motsatta T-Mobile och AT & T fusion

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/22/verizon-wireless-ceo-not-interested-in-buying-sprint-wont-wa/:
Tja, är inte detta bara något. Det tog bara Sprint loppet av några timmar (på en söndag kväll, inte mindre) för att skjuta ut en detaljerad lista över missnöjet om föreslagna AT & T / T-Mobile USA tie-up , men Verizon Wireless kommer inte ens att slösa bort sin tid. Enligt en intervju med Reuters inför CTIA, VD Daniel Mead erkände VZW att hans företag inte skulle vara lobbying FCC eller någon annan enhet för att stoppa det oundvikliga, att konstatera att "vad som helst kan gå igenom om du gör nog eftergifter." Det är en ganska djärv citat i och för sig, men naturligtvis är detta kommer från mannen som gjorde en massa av dessa så kallade koncessioner för att plocka upp Alltel för några år sedan. Fortsätter, blästrat han ut denna pärla: "Vi är inte intresserade av Sprint Vi behöver inte dem.." Med andra ord finns det nary en chans i Hades att USA: s nuvarande största trådlösa kommer att göra ett försök att hålla det på det sättet genom att sprita ut för den nu Network. Varför? Helt enkelt, han fokuserar hellre på att vara den mest lönsamma amerikanska flygbolaget snarare än det största. Inte exakt vad du förväntar dig från Verizon Wireless VD, men hey - om han är nere för tävlingen, vi är nere med att titta på från åskådarplats.

Verizon Wireless VD "inte intresserade" av att köpa Sprint, kommer inte slösa tid på motsatta T-Mobile och AT & T fusion ursprungligen visades på Engadget on Tue, 22 Mar 2011 07:54:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar