tisdag 22 mars 2011

LG blir officiellt med WCP-700 trådlös laddning Pad underlåter att lämna prissättning

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/22/lg-gets-official-with-wcp-700-wireless-charging-pad-fails-to-pr/:
Så det finns goda nyheter och dåliga. Naturligtvis ska vi börja med den förra. En månad efter att vi såg denna karaktär smyga omkring på Mobile World Congress, har LG tagit slutligen (officiellt) avtäckt dess inkommande WCP-700 trådlös laddning Pad. Det är en ganska välbekant design - en tunn (6,29-x 3,54-x 0,39 tum) induktiv laddning pad med ett batteri av lysdioder så att du vet aktuell status på saker. Vi gissar här killen är utformad för att fungera först med Verizon-bundna revolutionen , men med tanke på att LG inte nämner vad telefoner / ärenden så småningom kommer att vara förenliga, det ska få förbli just det för nu. När det gäller de dåliga nyheterna? Tja, bortsett från att inte veta exakt vad denna enhet för (när det gäller förenlighet), vi också kvar i mörkret när det gäller prissättning och ett fartyg datum. Men hey, vi åtminstone har en trio av högupplösta bilder med gawk på.

Fortsätt läsa LG blir officiell med WCP-700 trådlös laddning Pad underlåter att lämna prissättning

LG blir officiellt med WCP-700 trådlös laddning Pad underlåter att lämna prissättning ursprungligen visades på Engadget on Tue, 22 Mar 2011 14:33:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar