tisdag 22 mars 2011

Contour lanserar Sökare App, låter din iPhone prata med din ContourGPS (video)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/22/contour-launches-viewfinder-app-lets-your-iphone-talk-to-your-c/:
Contour lanserar Sökare App, låter din iPhone prata med din ContourGPS
Hjälm cam aficionado? Contours ContourGPS har för närvarande det största utbud av anslutningsmöjligheter och ett av dessa alternativ, Bluetooth, äntligen bra för något. Företaget har precis vänt växeln och distribueras sin sökare app som vi senast såg på CES , vilket gör IOS-enheter för att dra live-video från kameran, även om det fortfarande är som fastnat på sidan av huvudet och täckt av lera. Användare kan även justera kamerans inställningar i realtid, vilket är ett stort steg framåt jämfört med föregående process som krävs tjudra kam och starta upp lite mjukvara. Det finns dock en hake: att använda enheten måste du installera en liten kort, en så kallad ConnectView, i kameran. Detta sucker kommer du tillbaka $ 29,99, men vi får höra den kommande Android release av applikationen kommer att kunna vara utan. Tyvärr kommer denna version inte tillsammans förrän en tyvärr vaga "Spring", men IOS smaken är en gratis nedladdning nu i App Store.

Fortsätt läsa Contour lanserar Sökare App, låter din iPhone prata med din ContourGPS (video)

Contour lanserar Sökare App, låter din iPhone prata med din ContourGPS (video) som ursprungligen visades på Engadget on Tue, 22 Mar 2011 14:57:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Contour | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar