lördag 26 mars 2011

Apple vill "radikalt förbättra" IOS Maps, kan se till er om hjälp

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/26/apple-looking-to-radically-improve-ios-maps-experience-may-lo/:
Det är svårt att läsa in alltför mycket i detta, men när Apple publicerar ett par jobbansökningar i hopp om att sätta på folk som kan "radikalt förbättra hur människor interagerar med kartor och platsbaserade tjänster," vi kan inte låta bli att notera. Den outfit är för närvarande på ett par heltidsanställda märkas som IOS Kartor applikationsutvecklare, och det är bryning i på sökande med "utmärkta kunskaper i objektorienterad programvara design och programmering." Vi har känt ett tag att Apples inbyggda programmet Kartor var inte ens att jämföra med Google Maps Navigation, men det kan vara dags för att ändra. Redan nu, Ios användare måste punga ut pengar på en legitim turn-by-turn app om de hoppas kunna navigera med iPod touch eller iPhone, men vi kan bara hoppas att dessa program är antyder en mer fullfjädrad inre program för programvaran nästa stora iteration. "kurs, är vi säkra på TomTom skulle tigga om att vara oense ...

Apple vill "radikalt förbättra" IOS Maps, kan se till er om hjälp ursprungligen visades på Engadget , lör, 26 Mar 2011 04:56:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Apple Insider | källa Apple (1) , (2) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar