lördag 26 mars 2011

IPAD, IPAD 2 få inofficiella CF-kort kompatibilitet (video)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/26/ipad-ipad-2-get-unofficial-cf-card-compatibility/:
Med tanke på den imponerande knockoffs och officiell kit kamera vi har sett, skulle vi säga IPAD definitivt fick grejer för att hjälpa de flesta shutterbugs, men fram till nu, ladda upp innehåll från ett CF-kort var inte helt lätt. Tja, vänner över på MIC Gadget nyligen visade vår utanför en IPAD / iPad 2-kompatibel kortläsare som fixar det på ett billigt pris. Helt enkelt kallad CF-kortläsare för IPAD och IPAD 2, glider saken rätt in i skiffer dockningskontakten hamn, och som ni kan se av videon nedan, överför den HD-video och högupplösta bilder i en handvändning - det också sport USB-anslutning. Precis som sin föregångare, läsarens tillgänglig från MIC för $ 29,90, men du måste vänta minst en månad att få tag på en. Åh, och ett varningens ord kanske du vill vara säker IPAD stöder kamerans videoformat innan sprita ut degen, som MIC hittat plattan kunde inte spela upp video från en Canon EOS 5D Mark II .

Fortsätt läsa IPAD, IPAD 2 få inofficiella CF-kort kompatibilitet (video)

IPAD, IPAD 2 få inofficiella CF-kort kompatibilitet (video) som ursprungligen visades på Engadget , lör, 26 Mar 2011 12:49:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa MIC Gadget (1) , (2) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar