lördag 26 mars 2011

Charge Anywhere uppdatering blir Nexus S i full på mobila betalterminal

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/25/charge-anywhere-update-turns-nexus-s-into-full-on-mobile-payment/:
Bearbetning mobila betalningar via en extern dongel? Det är tidigt 2011. Charge Anywhere har en mindre besvärande idé, och om du är den lycklige ägaren till en Google Nexus S , kan du snart vara emot kalla, hårda virtuella pengar via NFC . För de redan är bekanta med det utrymme, vet du att denna mycket företaget redan har ansökningar lämnats in för iPhone, BlackBerry och Android-enheter, men alla dessa uppenbarligen kräver ett kreditkort svepa mekanism som ska anslutas. Enligt CNET, senaste versionen kommer innehålla stöd för NFC-modulen inbäddade i Nexus S, gör det möjligt att en full-on mobil betalterminal med ingen hårdvara krävs ytterligare. Både MasterCard PayPass och Visa Blink betalningar skulle intas, men gå inte leta efter uppdatering i Android Market, bolagets gjort med den nya byggnaden, men det kommer inte att släppas lös för allmänheten förrän det är sprang förbi större kunder först. Vi får inte intrycket av att NFC-kompatibla versionen kommer att löpa någon mer än $ 9.99 per månad, men det är tydligen ett vänta-och-se-affären för nu.

Charge Anywhere uppdatering blir Nexus S i full på mobila betalterminal som ursprungligen visades på Engadget på Fri, 25 Mar 2011 21:24:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink CNET | källa Charge Anywhere | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar