lördag 26 mars 2011

Harry Winston's Opus Eleven klocka: mekaniska mästerverk / bank brytare (video)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/26/harry-winstons-opus-eleven-watch-mechanical-masterpiece-bank/:
Det var ett tag sedan vi gav Harry Winston's Opus titta på alla spel, men vissa timepieces är bara alltför frikostiga att missa . Ett typexempel: Opus Elva, designad av temporal smak-maker Denis Giguet av MCT. Estetiskt sett det är nog en aning för steampunk för vissa, men hur det berättar tid är rakt upp fascinerande. Giguet påpekar rörelsen vänder 566 delar, en hel del som utsätts för de största ansikte - centrum visar pjäs timmen, medan den övre högra skivan visar upp protokollet. Nu kanske det ser ut som en relativt liten klocka för Harry Winston, men dess fall är tillverkad av 18K vitt guld och safir kristall, och Opus Eleven är definitivt fått en Winston-värdig prislapp, ringningar i ca $ 250,000. Så om du har en kvarts kvarn bara om runt, detta är en klar utmanare till att bunten med kontanter. Vill du se alla de små bitar i aktion? Kolla in videon efter rasten.

Fortsätt läsa Harry Winston's Opus Eleven klocka: mekaniska mästerverk / bank brytare (video)

Harry Winston's Opus Eleven klocka: mekaniska mästerverk / bank brytare (video) publicerades ursprungligen på Engadget , lör, 26 Mar 2011 17:05:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink CrunchGear | källa Titta översyn Blogg | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar