lördag 26 mars 2011

Slide lanserar Disco: Googles grupp SMS app kommer till iPhone, inte Android

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/26/slide-launches-disco-googles-group-texting-app-comes-to-iphone/:
Skjut lanserar Disco, iPhone grupp textilen app som blir liksom från Google
När Google förvärvade Skjut tillbaka i augusti 2010 då det var varmt och soligt och telefoner hade bara single-core processorer, planen var att "bygga ett mer sociala webben." Nu vet vi lite mer om denna plan ... sorts. En ny app från Slide har bara trycka på App Store och en tillhörande webbplats har bara trycka internets. Det kallas Disco, en grupp textilen tjänster som har en app och ett webbgränssnitt. När du registrerar dig är du tilldelas ett nytt telefonnummer (vår var en 302 - hej Deleware) och du är välkommen att skicka texter till ett antal personer, alla människor, oavsett om de är Disco användarna själva. Dessa människor kan då svara och det blir studsar runt alla galna vill, så se till att de som du lägger till har valt obegränsad SMS. Fängslande på denna punkt app är endast tillgänglig för iPhone, och det är säkert den plattform som tar fram och centrum på de viktigaste Disco webbplatsen. Med tanke på Google föräldraskapet här har vi att anta att det finns en Android smak kommer hit, men galnare saker har hänt på klubben.

[Disco Stu kunde inte nås för en kommentar, men har tidigare angivit en affinitet för grupp SMS.]

Slide lanserar Disco: Googles grupp SMS app kommer till iPhone, Android inte ursprungligen fanns på Engadget , lör, 26 Mar 2011 00:24:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink TechCrunch | källa iTunes , Disco | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar