lördag 26 mars 2011

Hur skulle du ändra OnLive s MicroConsole spelsystem?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/25/how-would-you-change-onlives-microconsole-game-system/:
Konceptet med en strömmande konsol har funnits i evigheter, och medan Phantom Entertainment kunde aldrig riktigt klara av det, folket på OnLive verkar vara på något. "Naturligtvis bara tiden kan utvisa om att" något "är ett legitimt tillräckligt företag att göra hållbara, men det har åtminstone gått långt bortom den punkt vaporware. Nu när MicroConsole har räder vardagsrum för ett par månader, vi nyfiken på dina tankar om saker. Har du kunnat prova ut en? Är du fortfarande återgå tillbaka till din vanliga konsoler? Är du nöjd med OnLive prestation med tanke på er ho hum kabelanslutning? Skulle du ha inked behandlar några spelutgivare innan att trycka ut? Gå på och bli riktigt riktigt i kommentarerna nedan - Mot bakgrund av storleken på företaget, finns en bättre än genomsnittet chans att det kommer att få lyssna på vad ni har att säga.

Hur skulle du ändra OnLive s MicroConsole spelsystem? ursprungligen visades på Engadget på Fri, 25 Mar 2011 23:03:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar