lördag 26 mars 2011

HSN detaljer Nook Färg uppdatering för "mitten av april: 2,2 Android, Flash, program och push e-mail

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/26/hsn-details-nook-color-update-for-mid-april-android-2-2-flas/:
Spenderat lite kvalitetstid titta på Home Shopping Network i morse för att höra hur det Nook Color kommer att förbättras ? Det är vad vi trodde ... men vi bet kulan och stämd i oss själva för att få information om dig. Enkelt uttryckt, säger HSN Barnes and Noble att börja rulla ut en over-the-air programpaket i "mitten av april" som kommer att uppdatera Nook Färg till Android 2.2, vilket Adobe Flash Player, Angry Fåglar och push e-mail av något slag . Det kommer också tydligen innehålla "massor av Nook apps", även om kanalens pitchmen bara hade en att visa på luft - en barnvänliga skissblock, med en mängd ritning redskap och färgat papper. HSN värdar hävdar också att kunder som köper Nook färg idag från HSN är "garanterade att vara den allra första människorna uppdaterade, men vi är inte säkra på att vi tar dem på orden, med tanke på några av de andra fantastiska överdrifter vi bara hörd.

HSN detaljer Nook Färg uppdatering för "mitten av april: 2,2 Android, Flash, program och push e-mail ursprungligen visades på Engadget , lör, 26 Mar 2011 13:55:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar