lördag 26 mars 2011

Kodak och Apple vinna tidiga segrar på International Trade Commission, stora pengar i vågskålen

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/26/kodak-and-apple-win-early-victories-at-international-trade-commi/:
Ser ut som den amerikanska International Trade Commission har haft en hektisk vecka i Tech, som Bloomberg rapporterar organisationen har uttalat sig om två långvariga patent krig med Apple, Nokia, RIM och Kodak. Även om den varken är ut ur skogen riktigt än, två företag har anledning att vara nöjda: Apple och Kodak. ITC Domare E. James Gildea beslutat att fem Nokia patent inte gäller för Apple-produkter, vilket gör ett förbud mot import iDevice osannolikt i USA, och kommissionen har också gått med på att ompröva Kodaks mål mot Apple och RIM (om bilden förhandsvisningar kamera ) med sitt fulla sex ledamöter närvarande. Eftersom ingen gillar att ha sina produkter beslagtas i tullen, även sådana preliminära domar kan leda till stora kontantbelopp som betalas ut, och Kodak tycker det är funnit en baddare här - Bloomberg rapporterar att Kodak erhållit totalt $ 964.000.000 i licensavgifter från Samsung och LG , och företaget tror att den kan suga $ 1000000000 ur sin senaste par svarande. Vi låter dig veta hur det går ner.

Kodak och Apple vinna tidiga segrar på International Trade Commission, stora pengar i vågskålen publicerades ursprungligen på Engadget , lör, 26 Mar 2011 16:01:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Electronista | källa Bloomberg (1) , (2) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar