tisdag 29 mars 2011

BlackBerry playbook FAQ bekräftar infödda e-post, kalender och kontakter apps, bara inte vid start

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/29/blackberry-playbook-faq-confirms-native-email-calendar-and-cont/:
Personen app situationen på BlackBerry playbook har varit en punkt av påstående eftersom enheten tillkännagavs först, och det finns fortfarande en hel del förvirring även nu, mindre än en månad efter lansering. Vi har nu en ganska definitivt svar för en central fråga, dock, även om det inte kan vara det som du hade hoppats på. Enligt en officiell FAQ föreskrivs en Verizon webbseminarium kommer playbook verkligen att få infödda e-post, kalender och kontakter applikationer i ett "framtida programuppdatering" men du måste hålla till godo med dem först. Det innebär antingen förlita sig på playbook webbläsare, eller använda "Bridge"-läge för att komma åt program på din BlackBerry smartphone. Så playbook får inte tekniskt vara " beroende "på en BlackBerry, men det är verkligen praktiskt att ha ett runt.

[Tack, Tom]

BlackBerry playbook FAQ bekräftar infödda e-post, kalender och kontakter apps, bara inte vid lanseringen ursprungligen visades på Engadget on Tue, 29 Mar 2011 14:58:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa CrackBerry.com | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar