tisdag 29 mars 2011

HTC EVO 3D kommer till Europa, hålla den sexiga namn och specifikationer

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/28/htc-evo-3d-coming-to-europe-keeping-the-sexy-name-and-specs/:
Tidigare i år lät HTC sin tidigare Verizon exklusiva varumärke ut till stryka omkring i världen med Incredible S , och nu är det på samma sätt med den hittills Sprint-bara EVO monikern. Den EVO 3D , säger en tweet från HTC: s franska språkrör, kommer till landet av baguetter, snygga mustascher och randiga tröjor, men lite mysterium återstår att utreda exakt när det anländer ska. Oavsett schema (EVO 3D är inställda för ett "sommar" release i USA), övriga Europa är osannolikt att lämnas ut, vilket innebär en 4,3-tums superphone med en 1,2 GHz dual-core processor, 1080p videoinspelning i 2D och 720p i 3D, HTC: s nyaste Sense hud och Android fräschaste Pepparkakor bygga, är på väg ut till Gamla Wold. Och det, kära pilgrimer, är en mäktig awesome sak faktiskt.

Fortsätt läsa HTC EVO 3D kommer till Europa, hålla den sexiga namn och specifikationer

HTC EVO 3D kommer till Europa, hålla den sexiga namn och specifikationer publicerades ursprungligen på Engadget på måndag, 28 Mar 2011 21:09:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Coolsmartphone | källa @ HTC_Fr (Twitter) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar