tisdag 29 mars 2011

Motorola Xoom officiellt landning i Storbritannien nästa vecka, har fortfarande att slutföra prissättning och SKU

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/29/motorola-xoom-officially-landing-in-uk-next-week-still-has-to-f/:
Så mycket som vi älskar våra rumormongering, bra hård bekräftelse aldrig går en vilse kring dessa delar, och vi har just hört direkt från Moto att dess Xoom tablett kommer att anlända i Storbritannien nästa vecka. När exakt vet vi inte, men de stora elektronikkedjor kommer alla att spela sin roll - Dixons (och dess dotterbolag Currys och PC World) plus Carphone Warehouse var särskilt namngiven. När det gäller prissättning, har vi sett ganska starka indikationer på att det blir £ 500 för WiFi-versionen och 600 £ för 3G-utrustade en, men det är ingen omedelbar bekräftelse om vilka (eller om båda) kommer att komma nästa vecka. Hursomhelst, det viktiga är att världens första Honeycomb tabletten kommer att säljas i någon form precis så snart som nästa brittiska räkenskapsåret kommer igång.

Motorola Xoom officiellt landning i Storbritannien nästa vecka, har fortfarande att slutföra prissättning och SKU ursprungligen visades på Engadget on Tue, 29 Mar 2011 00:24:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar