tisdag 29 mars 2011

Netflix Kanada lanserar nya inställningar bandbreddshantering ett tak för användare

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/28/netflix-canada-announces-new-bandwidth-management-settings-for-c/:
Den andra lite nyheter för kanadensiska Netflixers på mindre än 24 timmar behandlar andra trängande frågan för delgivning i Great White North: bandbredd mössor. Medan de existerar i USA, Kanada Internetleverantörer har många in max mängd uppgifter som är tillåtna på mycket lägre nivåer och de kan skära ytterligare om en nyligen CRTC beslut om användning-baserad fakturering står . Som svar, med start idag Netflix.ca konton alla har ett nytt Hantera Video Quality inställning som låter användarna välja bra / bättre / Bästa bithastigheter som standard för deras videoströmmar. Enligt CPO Neil Hunt's blogginlägg, tidigare tittar 30 timmar Netflix skulle normalt förbrukar upp till 30 GB data, medan det nu kan vara så låg som 9GB under "Bra" inställning. Naturligtvis släppa bitrate innebär att sänka bildkvaliteten därför, trots löften om att "den erfarenhet fortsätter att vara stor." Även med HD och 5.1-ljud finns, förmodligen är PQ inte din högsta prioritet om du har vänt sig till streaming, men det återstår att se om kunder att hitta passande kompromiss, och om ett liknande alternativ kommer till användare i USA står inför liknande begränsade anslutningar .

[Tack till alla som skickat detta i]

Netflix Kanada tillkännager ny ledning inställningar bandbredd för utjämnade användare som ursprungligen visades på Engadget på måndag, 28 Mar 2011 23:09:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Den Netflix Blogg | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar