tisdag 29 mars 2011

Sony Ericsson låter dig låsa upp starthanteraren på nya Xperia Android-telefoner - på vissa villkor

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/29/sony-ericsson-will-let-you-unlock-bootloader-on-new-xperia-andro/:
Medan en grupp av Android-telefon beslutsfattare gungar mot låsa deras hårdvara ned , Ericsson Sony beslutsamt på väg åt andra hållet. Den Swedo-japanska konsortiet har just meddelat att man kommer att tillhandahålla ett säkert och lagligt sätt för ivriga Android hackare att få full kontroll av starthanteraren på några av sina kommande 2011 Xperia linje av telefoner. Alla fyra modeller som omfattas, Xperia Play , Neo , Pro , och Arc , men du måste se till att du köper en telefon som inte är låst SIM-kort till en transportör och sedan finns det territoriella överväganden att ta hänsyn till. Garantier fortfarande kan ogiltigförklaras genom lurar runt med din Xperia mjukvara (återigen, beror på individuella telefoner och marknader) och SO varnar allvarligt om risken för "fysiska skador eller materiella skador" om du freak din Android till överhettning eller sämre. Så varsamt, men vet att Sony Ericsson är vid din sida *.

* Med förbehåll för villkor, avgifter kan reparera uppkomma, uppgraderingar är Android lovade men aldrig garanteras.

Sony Ericsson låter dig låsa upp starthanteraren på nya Xperia Android-telefoner - i enlighet med villkor som ursprungligen visades på Engadget on Tue, 29 Mar 2011 04:04:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Sony Ericsson Developer Blogg | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar