tisdag 29 mars 2011

Gemalto vilket NFC betalningar till telefoner av alla underrättelser med Mastercard PayPass SIM

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/29/gemalto-bringing-nfc-payments-to-phones-of-any-intelligence-with/:
Gemalto vilket NFC betalningar till telefoner av alla underrättelser med Mastercard PayPass SIM
Vi ser NFC -chips som visar upp och kittlande inälvsprodukter av fler och fler mobila enheter, men i denna takt det kommer att vara länge innan vi ser några riktiga genomslag på marknaden. Gemalto kan ha bara hoppa startas den processen med ett nytt NFC på ett SIM-kort design som är certifierad av MasterCard PayPass . Det liknar bolagets Zuckerberg på ett SIM- projekt som vi hörde om förra månaden, men den här gången är det trådlöst betala för en drink och inte trådlöst berätta för dina vänner hur mycket du bara tvungen att dricka. Detta innebär närområdet trådlösa betalningar skulle kunna göras av nästan alla GSM-telefon på planeten, att även tillåta säkra enhet transaktioner, som att lägga mer minuter till ett förbetalt telefonkort. Detta sägs vara början på en "massa kommersiell utrullning," ger oss anledning att hoppas att snart glömma våra plånböcker hemma kommer att vara en funktion och inte en bugg.

Fortsätt läsa Gemalto föra NFC betalningar till telefoner av alla underrättelser med Mastercard PayPass SIM

Gemalto vilket NFC betalningar till telefoner av alla underrättelser med Mastercard PayPass SIM publicerades ursprungligen på Engadget tis, 29 Mar 2011 15:26:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Gemalto | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar