tisdag 29 mars 2011

Nintendo säger 3DS sätter dag-en handdator försäljningsrekord, inte kvantifiera det

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/29/nintendo-says-3ds-sets-day-one-handheld-sales-record-doesnt-qu/:
Hur många Nintendo 3DS handdatorer fick säljas Stateside efter Triforce Johnson fick en ? Tillräckligt för Nintendo att skryta. "USA: s dag-en försäljningssiffror för Nintendo 3DS var den högsta av alla Nintendo handhållna system i vår historia," Företaget hävdade idag, och tillade att volymen av teknisk support kallar det fick var också "långt under den kurs upplevde under tidigare hårdvara lanserar "och att det inte finns några utbredda problem med handdatorn. Det låter lite förhastat, med tanke på Nintendo kommer inte att ge faktiska försäljningssiffror förrän den 14 april, men vi är villiga att överväga möjligheten att Virtual Boy's arv är gjort: kanske den här gången, det enda större huvudvärk Nintendos handhållna skapar är för den lik av Sony och Microsoft.

Nintendo säger 3DS sätter dag-en handdator försäljningsrekord, inte kvantifiera det ursprungligen dök upp på Engadget tis, 29 Mar 2011 16:50:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Joystiq , Shacknews , USA Today | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar