torsdag 3 mars 2011

HP styrplattan skjuter ner flygplan, visar upp nästa generations Snapdragon GPU (video)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/02/hp-touchpad-shoots-down-planes-shows-off-next-gen-snapdragons/:
Vi är villiga att satsa Qualcomms dual-core adreno 220 GPU är ett abstrakt begrepp för de flesta läsarna, men vi kan sätta det i perspektiv verkliga snabbt - här är det i HP styrplattan , pumpning pixlar och texturer mappning till en allvarligt fantastisk liten Air Combat spel. Vi fick tag på den webOS 3,0 tablett och gav Polarbit s Armageddon Squadron II en virvel på GDC 2011, och de erfarenheter som kände mig ganska fast totalt, bildfrekvens bara doppa väsentligt när frigöra en rejäl störtskur av raketer på våra fiender. Vad mer, tabletten lätt - och automatiskt - pausas vårt spel när flexar webOS s multitasking muskler för att kontrollera ett textmeddelande som just hade kommit in Vad är det du säger? Du undrar hur HP styrplattan fungerar SMS? Tja, inte riktigt - det kräver en webOS smartphone ihopkopplade via Bluetooth för att dela mobilmodem för texter och samtal. Men du visste att redan , eller hur?

Armageddon Squadron var inte den enda titel Qualcomm hade till hands för att visa upp kraften i adreno 220, men eftersom Southend Interactive's Desert Winds verkar vara fjäder i företagets gemensamma jordbrukspolitiken. Det är ett 3D-action-äventyr titel huvudrollen några mycket fint belysning för ett mobilspel - för att inte nämna en fyllig kvinna swordslinger som skrapredskap upp minnen av ATIs Ruby. Se till att efter pausen!

Fortsätt läsa HP TouchPad skjuter ner flygplan, visar upp nästa generations Snapdragon GPU (video)

HP styrplattan skjuter ner flygplan, visar upp nästa generations Snapdragon GPU (video) som ursprungligen visades på Engadget , ons, 2 Mars 2011 20:41:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar