torsdag 3 mars 2011

LG Optimus Pad noterat på Amazon.de för en något mindre galna 899 €

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/03/lg-optimus-pad-listed-on-amazon-de-for-a-slightly-less-crazy-89/:
Strax efter vår första praktiska mötet med LG: s Optimus Pad , kom vi över ett pressmeddelande från bolaget tillkännage priset för sitt 8,9-tums Android Honeycomb tablett i Tyskland: 999 € ($ 1,380). Vi gnuggade våra ögon och nöp våra kinder, men vi var inte drömma - det är LG: s rekommenderade pris, okej. Nu Amazon har listat sina förbeställa sida för samma slinky skiffer, men det är sagely valt att hugga € 100 off och erbjuda den upp på € 899. Vi vet fortfarande inte exakt vem som kommer att hoppa på denna möjlighet, även med 32 GB ombord förvaring, en dual-core CPU och en dubbel-kamera array på baksidan som gör det möjligt för 3D-videoinspelning, när lika eller mer övertygande produkter är på väg komma ut på marknaden till lägre pris punkter. Minst sjöfartens gratis.

LG Optimus Pad noterat på Amazon.de för en något mindre galen € 899 som ursprungligen visades på Engadget tis, 3 Mars 2011 05:40:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink tabletblog.de | källa Amazon.de | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar