torsdag 3 mars 2011

Simulerad Mars mission simulerar återvända till jorden som vi talar, astronauter verkligen överlycklig

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/02/simulated-mars-mission-simulating-return-to-earth-as-we-speak-a/:
Vi trodde att Hundred Starship initiativet året till del i åldern astronauter på Mars 2030 var nedslående, och i jämförelse Europeiska rymdorganisationen: s Mars-500-projektet är föga mer än en promenad i parken (en mycket liten, begränsad, och extremt monotona park) . I huvudsak Bio-Dome omskrivna för att simulera resa till Mars och tillbaka (utan att älskvärda slyngel Pauly Shore), projektet räkningar sig själv som "den första hela varaktighet simulering av en bemannade rymdfärder till Mars," med astronauter genomföra en 640-dagars resa till den röda planeten och tillbaka - allt utan att lämna den ryska vetenskapsakademin "Institutet för biomedicinska problem (IBMP). Medlemmar av besättningen "landade" på Mars den 12 februari i år, återvänder till fartyget den 24 februari. Som vi talar, bör de vara på väg in i en spiral omloppsbana från Mars, och med lite tur de ska vara tillbaka lagom till deras TELEGRAFREMSA parad den 5 november (förhoppningsvis att en del inte är en simulering). En gemensam experiment av Europeiska rymdorganisationen, Ryssland och Kina, på $ 15 miljonersprojekt studerar komplexa psykologiska och tekniska utmaningar som uppstått på långa rymdfärder.

Fortsätt läsa Simulerad Mars mission simulerar återvända till jorden som vi talar, verkligen astronauterna överlycklig

Simulerad Mars mission simulerar återvända till jorden som vi talar, astronauter verkligen överlycklig ursprungligen visades på Engadget , ons, 2 mars 2011 18:32:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa ESA | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar