torsdag 3 mars 2011

Sonys NGP på GDC 2011: mer video av quad-core förundras i aktion

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/02/sonys-ngp-at-gdc-2011-more-video-of-the-quad-core-marvel-in-ac/:

Rubriken bara om säger allt - vi har lite nytt material (i motsats till vad vi sett tidigare ) av Sonys NGP för alla er spelare att dregla över. Idag på GDC 2011, såg vi en demo live Uncharted, Little avvikare, och NGP s förstärkt verklighet kapacitet. Vi var återigen imponerad av Sonys senaste bit spel hårdvara, men ta inte vårt ord för det, se själv i videofilmer ovan och efter rasten. Och, oh-by-the-way, utläsa vi några nya godbitar om den handhållna kraftpaket som utvecklare kan vilja veta - detaljhandel spelkassetter blir bara 2GB eller 4GB i storlek (anmärkningsvärt eftersom den genomsnittliga PS3 titeln är 9GB) och Sony rekommenderar att devs vill hamn PS3 titlar till NGP bör förenkla sina modeller, shaders och texturer för att få dem att fungera. Om nu bara Sony skulle spilla bönorna om hur mycket thing'll kostnad.

Fortsätt läsa Sonys NGP på GDC 2011: mer video av quad-core förundras i aktion

Sonys NGP på GDC 2011: mer video av quad-core förundras i aktion publicerades ursprungligen på Engadget , ons, 2 mars 2011 23:36:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | |

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar