torsdag 3 mars 2011

Noll XU elektrisk motorcykel gör i-lägenhet EV laddning verklighet

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/03/zero-xu-electric-motorcycle-makes-in-apartment-ev-charging-a-rea/:
Noll XU elektrisk motorcykel gör i-lägenhet EV laddning verklighet
The ( nyligen uppdaterade ) urval av elektriska motorcyklar från Zero Motorcycles är säkert lockande för dem stadsbor letar efter ett roligt sätt att starta sig över korta pendlar. Men för garage-mindre lägenhet eller radhus hyresgäster som saknar de nödvändiga Anslutningskomponenterna, gör de inte en fan av mycket vettigt. Här är en som gör. Det är den nya Zero XU, en elektrisk motorcykel med ett löstagbart batteri som du kan bära inne med dig för att ladda upp. Du kan också köpa ett andra pack och byta ut dem, vilket kan låta dig lämna en på jobbet och en hemma - något du kanske måste tänka på med tanke på sak är tyvärr kort 30 mil intervall. Det är ungefär hälften vad Zero S förvaltar, men XU är minst $ 2.000 billigare, börjar vid $ 7.995. Det är också nyfiket fortfarande använder en kedja, en avvikelse från den andra 2011 Zero cyklar som bara bytt till bälten. Hur som helst, om du fortfarande fascinerad Zero XU är Facebook för beställning nu och ska börja terrorisera eluttag i mars.

[Tack, Darius ]

Fortsätt läsa Zero XU elektrisk motorcykel gör i-lägenhet EV laddning verklighet

Noll XU elektrisk motorcykel gör i-lägenhet EV laddning verklighet som ursprungligen dök upp på Engadget tis, 3 mars 2011 02:09:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar