torsdag 3 mars 2011

Opera-webbläsaren får en över-17 rating i Mac App Store, reagerar på gott humör

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/03/03/opera-browser-gets-an-over-17-rating-in-mac-app-store-reacts-in/:
Du kanske ännu inte medvetna om detta, men Apples policy gentemot webbläsare är att behandla hela Internet som deras innehåll. Som ett resultat av alla webbläsare på IOS App Store kommer med en åldersgräns på 17 och samma regel kommer att gälla för dem på Mac App Store. Opera , den första icke-native web Explorer för att göra det i Apples nya skrivbord app slutförvar är att ta en humoristisk syn på saker, med VP Jan Standal säger att han är "inte säker på om, i den åldern, människor är beredda att använda ett sådant program. Det är väldigt snabbt, du vet, och det har en mängd funktioner." Allt detta sagt, Opera är villig att vara vårdslös om du är, och kommer helt låter dig ladda ner sin Mac programvara via sin hemsida - ingen ålder eller kreditkontroller kort krävs, men du kanske vill be om dina föräldrars tillåtelse först.

[Tack, Ian]

Opera-webbläsaren får en över-17 rating i Mac App Store, reagerar på gott humör ursprungligen dök upp på Engadget tis, mars 3, 2011 06:31:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Opera | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar